fbpx

Здраве и красота
за всеки и завинаги!

Поръчка над 150 лв. БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА! до офис на Спиди

Течен ябълков пектин

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
течен ябълков пектин

Течен ябълков пектин е естествен природен продукт, насочен за употреба от широка група потребители с различни здравословни проблеми, както и към здрави хора с профилактична цел.

Ябълковият пектин създава в червата сладка среда, подходяща за размножаване на полезните чревни бактерии. Тоест той не само, че не дразни лигавицата,но и благоприятства перисталтиката, изчиства от токсини и шлаки и служи като противраков агент, например срещу рак на дебелото черво. Той поддържа екологията на цялата чревна система.

Течен Пектин Форте е универсален продукт за предпазване и превенция от последствията на замърсяване. Подпомага детоксикацията на организма без да има странични ефекти, извършва се изцяло по естествен път.  Не съдържа ГМО и не е направен от суровини с ГМО.

Течен ябълков пектин и ползите от него

 • Абсорбира и изхвърля токсините от човешкото тяло – тежките метали арсен, мед, кобалт , както и радиоактивни продукти или следи от тях
 • Повишава имунитета, като същевременно намалява умората и възстановява физическите сили на организма
 • Намалява резорбацията на мазнините, приети с храната, като понижава нивата на лошия холестерол и триглицеридите в тялото, без да намалява нивата на полезния холестерол. Това негово свойство го прави подходящо средство за профилактика и лечение на атеросклерозата, сърдечно-съдовите и мозъчно-съдовите заболявания
 • Увеличава чувството на ситост, с което се намалява хранителният прием и броят на приетите калории. Подходящ при наднормено тегло и затлъстяване.
 • Осигурява енергия на черния дроб и подобрява функцията на дебелото черво, като възпрепятства хроничната констипация. Подходящ при стомашно-чревни заболявания и цироза.
 • Намалява повишаването на кръвната захар след приемане на въглехидрати. Подходящ за диабетици.
 • При язвена болест и гастрит
 • Компенсира недостига на растителни фибри
 • При склонност за образуване на жлъчни камъни
 • Нормализира кръвното налягане
 • Подходящ за вегетарианци
 • Дозата пектин, която би трябвало да има в нашия храносмилателен тракт за детокс, за регулиране на въглехидратната, протеиновата и мастната обмяна, е около 3 гр. на ден за човек. В „Течен пектин“ Форте има 3,33 гр. , така че една бутилка е достатъчна за да осигури необходимата дневна доза.
течен ябълков пектин

Течен ябълков пектин с канела е продукт без аналог. Разработен е от български учени в лаборатория в България. Тестван в акредитирани лаборатории и доказал се многократно. Всички проблеми, свързващи се с приема на ябълков пектин на прах, са елиминирани изцяло. В течен ябълков пектин Форте, ябълковият пектин е напълно разтворен и то уникалната пречистена алкална (жива) БИО вода. В продукта се съдържа голямо количество ябълков пектин, която е достатъчна за задоволяване на нуждите за деня.

Информация

Полезна информация

Продукти

Абонирайте се за нашия бюлетин!

Успешно се абонирахте!