fbpx

Здраве и красота
за всеки и завинаги!

Поръчка над 150 лв. и под 20 кг. БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА! до офис на Спиди

Течен ябълков пектин

течен ябълков пектин

Течен ябълков пектин е естествен природен продукт, насочен за употреба от широка група потребители с различни здравословни проблеми, както и към здрави хора с профилактична цел.

Ябълковият пектин създава в червата сладка среда, подходяща за размножаване на полезните чревни бактерии. Тоест той не само, че не дразни лигавицата,но и благоприятства перисталтиката, изчиства от токсини и шлаки и служи като противраков агент, например срещу рак на дебелото черво. Той поддържа екологията на цялата чревна система.

Течен Пектин Форте е универсален продукт за предпазване и превенция от последствията на замърсяване. Подпомага детоксикацията на организма без да има странични ефекти, извършва се изцяло по естествен път.  Не съдържа ГМО и не е направен от суровини с ГМО.

Течен ябълков пектин и ползите от него

 • Абсорбира и изхвърля токсините от човешкото тяло – тежките метали арсен, мед, кобалт , както и радиоактивни продукти или следи от тях
 • Повишава имунитета, като същевременно намалява умората и възстановява физическите сили на организма
 • Намалява резорбацията на мазнините, приети с храната, като понижава нивата на лошия холестерол и триглицеридите в тялото, без да намалява нивата на полезния холестерол. Това негово свойство го прави подходящо средство за профилактика и лечение на атеросклерозата, сърдечно-съдовите и мозъчно-съдовите заболявания
 • Увеличава чувството на ситост, с което се намалява хранителният прием и броят на приетите калории. Подходящ при наднормено тегло и затлъстяване.
 • Осигурява енергия на черния дроб и подобрява функцията на дебелото черво, като възпрепятства хроничната констипация. Подходящ при стомашно-чревни заболявания и цироза.
 • Намалява повишаването на кръвната захар след приемане на въглехидрати. Подходящ за диабетици.
 • При язвена болест и гастрит
 • Компенсира недостига на растителни фибри
 • При склонност за образуване на жлъчни камъни
 • Нормализира кръвното налягане
 • Подходящ за вегетарианци
 • Дозата пектин, която би трябвало да има в нашия храносмилателен тракт за детокс, за регулиране на въглехидратната, протеиновата и мастната обмяна, е около 3 гр. на ден за човек. В „Течен пектин“ Форте има 3,33 гр. , така че една бутилка е достатъчна за да осигури необходимата дневна доза.
течен ябълков пектин

Течен ябълков пектин с канела е продукт без аналог. Разработен е от български учени в лаборатория в България. Тестван в акредитирани лаборатории и доказал се многократно. Всички проблеми, свързващи се с приема на ябълков пектин на прах, са елиминирани изцяло. В течен ябълков пектин Форте, ябълковият пектин е напълно разтворен и то уникалната пречистена алкална (жива) БИО вода. В продукта се съдържа голямо количество ябълков пектин, която е достатъчна за задоволяване на нуждите за деня.

Информация

Полезна информация

Продукти

Абонирайте се за нашия бюлетин!

Успешно се абонирахте!