fbpx

Здраве и красота
за всеки и завинаги!

Поръчка над 150 лв. и под 20 кг. БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА! до офис на Спиди

МАСЛОТО ОТ КРИЛ – ЗАЩО НИ Е НУЖНО?

   МАСЛОТО ОТ КРИЛ – Крил е вид малък скаридоподобен организъм, който обитава водите на Антарктическия океан, поради този факт маслото е освободено от токсичност. Храни се с фитопланктон, който съдържа хлорофил. Изключително богат източник на Омега 3 мастни киселини.

       Предимството на маслото е в това, че при него омега 3 мастните киселини са във фосфолипидна форма. Фосфолипидите в криловото масло са готови да се включат в мембраните. Това ги прави в много по-висока степен бионалични, което е от решаващо значение за ефективното усвояване на омега-3 мастните киселини, които човек приема. Фосфолипидите съдържащи се в масло от Крил имат молекулярна структура, в която ЕРА и DHA са мастни киселини, те са едни от най-важните градивни елементи за здравето и изпълняват важна роля в тялото ни. Те се наричат още есенциални мастни киселини, тъй като човешкото тяло не може да ги произвежда. Поради тази причина трябва да бъдат набавяни от външни източници. Крил е най-добрият източник на тези две киселини, благодарение на своята нетоксичност и съдържанието на редица важни нутриенти.

        Какво са фосфолипиди

 Фосфолипидите са много важни структурни компоненти на външните и  вътрешните мембрани на клетките. Цялостта на мембраните е тясно свързана с цялостното здраве на човешкия организъм. От фосфолипидите също така пряко зависи и функцията на черния дроб и нервната система.

         Фосфатидилхолинът е ключова подгрупа на фосфолипидите. Той предотвратява повишаването на нивата на холестерол в кръвта. Тъй като високия холестерол е рисков показател за развитие на тромбоза.

МАСЛОТО ОТ КРИЛ

Ползите от маслото от крил

           Омега-3 мастни киселини играят ключова роля за психичното и физическото здраве на човешкия организъм.  Благодарение на тези киселини можете да избегнете или да намалите риска от редица неблагоприятни последствия за здравето. В помощ са срещу:

      – превенция срещу сърдечно-съдови заболявания

      – понижаване на високото кръвно налягане

      – понижаване нивата на холестерол и триглицериди

      – понижаване на риска от тромбоза

      – предпазва срещу захарен диабет  тип 2

      – подсилва действието на имунната система

      – предпазва от остеопороза

      – предотвратява някои причини за липса на растеж при децата

      – предпазва от отпадналост, която причина може да е дефицит на омега 3 мастни киселини

      – предпазване от менорагия при девойки

      – неспособност за учене

      – увреждане на зрението

      – защитава кожата от стареене, и вредните ултравиолетови лъчи

           Приемът на Омега 3 от крил , носи със себе си огромни ползи за емоционалното и физическото здраве на човек. Маслото от крил e в пъти по-силен антиоксидант, от което и да друго Омега-3 масло. Богато на фосфолипиди, то има изключителната способност да намали натрупаните мазнини в черния дроб и сърцето. Приемът му под формата на хранителна добавка е превенция към много тежки заболявания и помага при вече създалите се такива.

Продукти

Абонирайте се за нашия бюлетин!

Успешно се абонирахте!